mandag 22. juni 2009

Carmen

Da er vi kommet oss gjennom bursdagen til Carmen. Første uten henne. Stakkars jenta mi, hu blei aldri 4 år. Husker kor usikkert det var i fjor på denne tiden. Savner henne så enormt, hu var bare så skjønn. Går ikkje ein dag uten at eg tenke på henne.Er begynt å vurdere om vi skal ha ny Eurasier, men er livredd for å gå gjennom det samme med ny hund. Får aldri Carmen igjen, men rasen er "min" rase. Begynner å sjekke ut oppdrettere....

Takk for alle dei gode minnene Carmen! Go jenta mi

5 kommentarer:

Elin sa...

Vet hvordan du føler det, ingenting er så vondt når man mister kjeledeggen sin. Men heldigvis får man mangen gode minner mens man har de.
Klem sendes din vei.

Anki sa...

Det er mange gode minner. Satt å såg på film av henne forrige uke. Me lo så tårene trilla, hu var bare skjønn. Nå begynne det å gjør godt å sjå bilder/film av henne, men det har vore ein tung vei å gå.

Hege og Otello sa...

Otello hilser til Carmen-mamma!
Trist med Carmen :(
Vi møttes aldri igjen etter at vi flyttet fra kennelen, dessverre. Ingen kan noengang erstatte Carmen – jeg kan ikke erstattes, jeg heller. Men det finnes helt sikkert en ny hund der ute som er akkurat like bra, bare på sin helt egen måte :D
Lykke til, "mamma" sier hun kan hjelpe dere om dere ønsker det, når det kommer til punktet hvor dere skal velge.
Ha en deilig sommer!

rod i hob sa...

For en nydelig hund....
Synd den ikkje blei 4 år :-(

Ny hund blir nok ikkje det samme, men gir dåkke nok utrulig mykje glede uansett........!

Lykke til!

Muffin sa...

Så super synd, så fin en hund da. Har selv en keeshond, som du sikkert vet er keesen en av "bestanddelene" i eurasier. Min er snart 8 år og nå som din er borte er han verdens beste.