fredag 21. oktober 2011

Leeeenge siden sist..

Her har det vist ikkje vært aktivitet på en stund.... Har prioritert andre ting så kanskje det er på tide med litt acrion igjen :-)

På dyre fronten er det ikkje sa mange høner igjen, nå er det undulater det går i. Er også blitt forsterhjem for dyrebeskyttelsen. Har for tiden 4 katter i forster og 1 som eg har adoptert. Beethoven er min nye pus, nydelig pus som fortjener det beste etter å hatt ett tøft liv.

Har hatt store opp-pusnings prosjekter. Annekset er oppe og tatt i bruk. Fikk veldig god plass på loftet der, noe som vi ikke hadde gjort regning med. Så der regjerer eg med garnet og hobbytinga mine! Herligt, har satt opp masse skap som garnet får plass i, herligt med system. Foster kattene bor også i annekset, Jessica er blitt allergisk og reagerer på korthåra katter og hunder. Så da er pusene der ute, har fått lagt kattegård til dem også.

Løa er også renovert. Støpt gulv i høystålet og skifta kledning. Har også lagt ett nytt gulv, så nå er det super plass der ute. Undulatene skal få bu i den eine siloen, har lagt tak men sånne gjennomsiktige plater så det er godt og lyst. Skal bare skjære til dør og vindu så er det innflytningsklart.

Strikking er fortsatt aktuelt, er nok avhengig av strikkepinnene ;-) Og Cindy er gojenta mi. Er berdens beste hund!

Ingen kommentarer: