lørdag 21. november 2009

Kalle KunDet blei vist litt stille på bloggen min en stund. Det har vore ein travel høst. Bruker enormt med tid og krefter på behandlinger for å klare å redusere migrenen. Så langt uten hell. Har vært i Oslo en gang i mnd siden juni, sist nå på tirsdag. Har fått botox i omtrent hele hodet, så nå håper eg at det kan kvele noen av migrene anfallene. Har vært sjukemeldt siden begynnelsen på mars, begynner å bli lei! I tillegg så blir det ein del turer til Bergen med litlå, krever en del å ha barn med CP også. Hun får botox i beina og eg i hodet, så vi er vist blitt familien botox!

Har også brukt mye av høsten til å tenke på Carmen, er ikkje alltid like lett å være ett følelses menneske! Men nå håper eg at det blir ny Eurasier i huset i løpet av våren/sommeren. Men livet går nå sin vante gang. Tenkte eg skulle vise frem Kalle Kun denne gangen, han er ein av goguttane mine!

4 kommentarer:

Muffin sa...

Kalle Kun er veldig fin og flott! Ønsker deg lykke til med behandlignene, håper det blir bedring snart! Eurasier er flotte hunder. Har en kees, som er litt i slekt med eurasier. Verdens aller beste hund :)

Guro sa...

Kalle Kun var en riktig flott herremann :) Håper du får noen damer til han når det lir utpå våren! Krysser fingrene for at behandlilngen hjelper, det må være veldig tungt å ha det sånn..
Ha en fin søndag :)

Sarah sa...

God gutten!!!! han er så fin! kult du fant donkeypony! skal si du er inne på noen internasjonale sider!!!

Sissel`s syglede sa...

For et hærlig navn på et hærlig dyr...Morro å se alle bildene av dyra :-))
Ha en finfin dag...

Klemz Sissel.