onsdag 16. april 2008

Ditt og datt

Her er det endelig blitt sol. Det er utrolig hva litt lys og varme kan gjør med folk. Det har regnet nesten kvar dag siden me flytta inn her (føles iallefall sånn) for 1.5 år siden. Så nå håper eg på at sola blir værende til me får ordnet litt i det som skal bli hage. Det har vore så bløtt på markene at det har ikkje vore mulig å kjøre traktor utpå.
Her er det full fart med kyllinger, bøndene har lamming om våren og eg har klekking. Har ca 40 kyllinger i kjelleren nå. Og 15 små som ble klekket ut i en barnehage i går. Og i rugemaskinene er det for øyeblikket 80 egg. Så det er spennede tider vi går i møte. Litt trist at hønene har portforbud for tiden, men vi får bare gjør det beste ut av situasjonen til Mattilsynet sier det er OK å slippe de ut igjen.

2 av endene mine forsvant for en tid tilbake. Så det var bare ei and igjen. Det har ikkje vore lett å finne en andrik til henne. Men på fredag var eg i Bergen og henta ein andrik til henne. Så nå håpe me på andunger.

Så nå skal me nyte våren!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Suser innom for å ønske deg og dine ei kjempe flotte helg, ;D

Anonym sa...

Så nydelige vår bilder du har tatt.

Ønsker deg og dine en god helg, Anki.

LivM sa...

Hei på deg! Nydelige bilder du har tatt. Er enig med deg i at sokkegarnet nesten var for ficnvnt til sokker, men når en har litt sokkedille så er det ikke greit vet du! Håper du får ei flott helg, og så er jeg spent på hva du har på pinnene for tiden!

Anonym sa...

Ønsker deg en flott 17.mai helg.

Anonym sa...

Heisan har en award til deg på bloggen min :)