lørdag 1. mars 2008

Litt fra hønsegården.

James er fortsatt den mest nyssgjerrige. Han hopper rett opp på hodet mitt, ser ut som om han trives best der! Er en skikklig going! Han og Sophie har nå flytta ut av badet og inn i uthuset. James er av rasen Australorps, har 20 egg av denne rasen i rugemaskin for øyeblikket, både svarte og blå. Så det er en spennede tid vi går i møte!

Har også 10 egg av RIR og 10 egg av sølvhalsa italiener i maskin. I tilegg har eg lånt ut ein rugemaskin til en barnehage på Karmøy. Der er det New Hamsphire dverg, faverolles og toppa hollender.
Her er Sophie snuppa mi... Er ei rolig lita jente (?) som barer ligger å koser når eg løfte henne. Ser hu begynne å få den svarte ringen rundt nakken nå. Her er noen dere ikkje har hilst på før: Jan og Jari. Oppkalt etter kollegaene til gubben! Disse er grå jærhaner. Har vore ein heftig diskusjon om denne fargen jærhøns på Fuglepraten. Eg syns de er kjempeflotte. Håper på flere jærhøns i alle fargevariantene som er! SÅ hvis noen har rugeegg ta kontakt ;-)


1 kommentar:

mali-mo sa...

Hei! Fant tilfeldigvis siden din, og kommer nok til å kikke innom deg flere ganger. Bor i Bergen og lurer på å skaffe oss høner, vi har nok av plass, låve og stor hage. Men har ikke noe greie på hønsehold så derfor forsøker jeg å sanke litt erfaring hos andre.

Kom gjerne med tips!

Ha en god påske!