onsdag 31. desember 2008

Årets julegris

Er han ikkje skjønn?
Me er ikkje vå veldig glad i marsipan griser her i huset. Så årets mandel i grøten gevinst ble denne sjarmerende grisen. Den er sydd av ein nabo. Hun er fantastisk flink og kreativ. Anbefaler en tur innom Etsy-shopen hennes: http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5813059

mandag 29. desember 2008

En gammel og en ung

Ok, så var ikkje alle gavene heimelaga i år. Eldstemann vil begynne å spille gitar, så vi kjøpte en brukt til henne. Den eneste i familien som kan spille gitar er Oldemor! Så her rocker hu laus med Glade Jul......


Litlå fikk en ATV, brukt den også. Denne er meint å være ett hjelpemiddel for henne i terrenget. Så hu strålte som ei sol og fikk kjapt taket på det. Så det blir spennede å sjå om vi kan komme oss litt lengre turar i marka nå. Er ikkje alltid like lett å være lita jente og ha lyst til å løpe like fort som alle andre. En må innsjå sin egen begrensing når en har CP, samtidig som ein aldri skal sjå begrensingar......


Hund og katt

Her er det full fart hele dagen. Mozart (katt) og Amadeus (hund) herjer med kvarandre heila tida. De bytter på å angripe. Når katten vil ha overtaket stikke han oppi ett tre.

Pus ser ikkje heilt førnøyd ut her. Amadeus er vill og gal.
Da er det godt å få komme inn og slappe av. I sofan med Nisse far som passer på


Julegaver

Alle fikk heimelaga julegaver av oss i år. Lilla PuppeEngel med sauehår til x-svigerinne
Prinsesse pannebånd og votter med sølv detaljer til niese.

Nevøen ønsket seg desperat blånisselue, så då måtte jo tanta strikke det. Har ikkje tatt av seg lua siden han fikk den.Stikket i finull. Liker det garnet bedre og bedre.


søndag 7. desember 2008

Litt nytt fra strikkepinnene

Måtte jo finne noe som gikk raskt å strikke av garnet vi farga. Eldstemann er fornøyd med resultatet, så da er mor også fornøyd.

Noe som huske alpakka garnet eg kjøpte på fabrikkutsalget til Sandnes garn? Vel, det var på tide å strikke noe av det også. Mønsteret på denne vesten gikk bare til 4 år, men eg har lagt opp litt flere masker og strikket litt lengre bol så da passet den perfekt til litlå. Så da ble det noe til begge jentene denne uka.

torsdag 4. desember 2008

Vi har farga med koolaid!

Her henge garnet til tørk, spennende prosess Ferdig nøsta. Det er 150 gr i hvert nøste.
Eg og jentene hadde en hobbydag i går. Lagte julepresanger, mange hemmeligheter på kjøkkenet med andre ord!
Vi prøvte oss også på garnfarging med koolaid. Kjøpte en del pakker med saft når vi var i USA så dette må jo prøves. Skal tilbake til USA i februar så kanskje det blir mer saft i kofferten?
Var veldig god lukt i kjøkkenet. Fargen i glasset var veldig sterk, frista ikkje å drikke det. Blåfargen og rødfargen var ikkje akkurat perfekt macth, men øvelse gjør mester. Er veldig fornøyd med det andre nøsta, så nå gjenstår det bare å finne frem strikkepinnene!




tirsdag 2. desember 2008

Hemmelig venn

Fikk dette av min hemmelige venn på hobbyforum, kjempeflott pakke. Fargen er jo favorittfargen her i heimen. Tusen takk MayaB http://www.maya-b.com/