lørdag 21. juni 2008

Carmen 3 år



I dag er go jenta mi 3 år. De siste månedene har vore tøffe fon hunden min (og meg) Det har vore stor usikkerhet om hun i det hele tatt ville leve til 3 års dagen sin. Men det gjør hun. Ser ut som om medisinen virke. Hu har gått litt opp i vekt og er begynt å leke litt igjen. Små fremskritt som betyr så uendelig mye!
Sara-Lisa Penner sendte meg disse bildene i dag, hun er "farmor" til Carmen. Det varmet mitt stolte "hunde mamma hjerte". Tusen takk Sara-Lisa!
Nå håper vi på mange fine år sammen med Carmen. Rampete og sta Carmen. Dette er ei frøken som vet hva hun vil........
Sender også en bursdagshilsen til resten av Operakullet. Gratulerer med dagen!

tirsdag 17. juni 2008

Midnight sun 2

Så var det disse vottene da. Blei jo litt for ivrig når eg strikka dei så eg fikk to forskjellige tupper. Spurte gubben hvilken han syns var finest, han syns orginalen. Derfor valgte eg feilproduksjonen min! Han lurte på koffor eg spurte han når eg alikavel ikkje hørte på han. Noen som kjenner seg igjen??? Bytta heller ikkje farge på tommelen, rett og slett forsi eg ikkje like å feste tråder!

torsdag 12. juni 2008

Rhode Island Red kyllinger

Så skjønne kylinger som disse trur eg sjelden at eg har sett. Hønemor passer godt på de søte små. Snart er det klekking av nye småtasser. Både i rugemaskin og på naturlig måte.

Mary Kate

Det er jo kommet nye ande fruer til gards. Mary Kate og Ashley. Ashley ligger på egg og Mary Kate legger egg oppi reiret til Ashley. Så det blir spennede å sjå om det kjem andunger. Nydelige ender er det iallefall.

Midnight sun

Finn Feilen!!!! Ja sånn kan det gå. Når eg skulle feste trådene i gå kveld oppdaga eg ein feil. Så eg får stadig bekreftelser på at det er alt for mye i hodet mitt. Er det mulig å være så fjern, tenkt å bomme sånn på avslutningen på tuppen da. Så nå sitte eg her og vurdere hvilken av de eg skal rekke opp. Syns egentlig at den som ble "feil" var finest, så da spørs det om ikkje den andre skal bli ein feil produksjon også.

tirsdag 10. juni 2008

Grått

Har vist glemt å legge ut bilder av ugle skoa. Var egentlig meint til fargealongen i april på Projo..... Hvor blir tiden av??? Strikket på flyet til og fra Amsterdam siste helga i april.

torsdag 5. juni 2008

Hemmelig venn

Fikk en kjempeflott gave fra min hemmelige venn på hobbyforum, tror den er i fra Elisabeth.
Tusen takk, den var bare super, nydelig garn og de kule hønene da! Varmer ett hønsemorhjerte....

onsdag 4. juni 2008

Hei igjen!



Nå er det blitt en stund siden sist. Mye som skjer nå som fin veret er kommet, er jo for fint ver til å sitte inne i! Hagen skal oparbeides, huset males, naustet innredes og brygga beises (60m X 6m + 60m X 1.5m+++) Så her jobbes det på! Mamma permisjonen er over og eg jobbe 80%, så her må det prioriteres anerledes. Men vi prøver å nytte dagene som best vi kan. Skal bli heilt topp å bli ferdig med naustet, er så flott der nede om kveldene og jentene storkose seg med å bade og fange krabber.


Ellers så er det full fart i hønsehuset, mange kyllinger i alle størelser, samt 60 egg i rugemaskin og 10 egg under ei høne. Endene er også dagsventede. Den eine anda ligg på 11 egg og dei 2 andre legg egg oppi samme rede, skal bli spennede å sjå kor mange egg dei ender opp med.

Carmen

Her har det vore masse styr med Carmen. Hu er VELDIG tynn, bare skinn og bein. Etter at hu mista underulla si blei det veldig synlig. Eurasierene er vistnok kjent for å ikkje være noen matvrak. Men ett måltid hver 3. dag er vel å dra det litt vel langt...... Så vi har vore hos dyrlegen med henne, tatt masse blodprøver og styrt på. Hadde litt utslag på en prøve, så nå teste me ut noen tabletter. Hu hadde i tilegg 40 i feber. Så at det er noe som plage jenta mi er helt tydelig. Håper på å få henne frisk og tykk! Så nå går hu på 2 sorter medisin.

Netthandel



Har oppdaga garnet til SockPixie. Hun legger ut nye farger hver søndag, nydelige farger og flott garn. Har også gratis opskrifter på blant annet sokker. www.sockpixie.com

Strikka tunika


Er så masse skjønt å strikke til små jenter..... Denne måtte bare strikkes til lille Maja.