søndag 23. november 2008

Til en ny verdensborger

Naboene har fått ei lita jente. Har strikka jakka etter ett mønster på garnstudio sine sider. Sokkene er de etter hvert så kjente baby bootisene til Dansk mohair. Lua er strikka etter mønsteret som eg kom over ved en tilfeldighet her: http://grosblog.wordpress.com/2007/01/18/her-er-den/ Så da er det bare å håpe at gaven faller i smak ;-)

mandag 17. november 2008

Vi elsker lilla

Her er min lille Krekling. Kjøpte fleece dress til henne på fredag, oppdaga etterpå at det var jo jul i Blåfjell dress. Da måtte vi jo til byn å kjøpe lilla garn til å strikke lilla nisselue! Strikka Rauma finull. Det var ei veldig fornøyd lita jente som tusla avgårde i barnehagen i dag med pappen sin. Mamma er hjemme med storesøster som har omgangssyke.

Har meldt meg på Jorid Linviks KAL på Ravelry. Er begynt på Tallulahs hjerte. Har valgt å strikke i lilla alpakka. Går sakte men sikkert fremover.... Fantastiske mønster! Mønster kan kjøpes her: http://www.joridweb.com/butikk/butikk.html

tirsdag 11. november 2008

Wolfgang


Bare for å fullføre rekken av dyr med navn, så må eg også få presentere Wolfgang! Min blå australorp hane. Staselig kar!
Noen som ser en sammenheng mellom navna på hund, katt og hane?

Nytt familiemedlem



Her er vårt nyeste medlem. Han heter Amadeus, ekte eventyrblanding. Skjønn liten sak, som skal fylle tomrommet etter Carmen. Vi måtte avlive henne den 29.sept, er ikkje heilt klar til å skrive om henne ennå.

Strikke klær til vintern

Litlå trengte noen varme klær. Likte så godt denne vesten i fra det siste Tove heftet. Strikket i Tove, er super fornøyd med denne. Trur eg skal strikke ein til meg selv og eldstemann også.
Denne genseren er strikket i smart, fargen er nydelig til litlå. Denne genseren er eg også kjempe fornøyd med. Litlå like den også, er ekstra kjekt når ungene like det en strikker også.

mandag 10. november 2008

Lenge siden sist

Veldig lenge siden sist. Vi har siden sist vært 14 dager i Orlando, Florida. Det var varmen dager og masse shopping! Spesielt hobby relatrete ting. Brukte nettet og fant garnbutikker i Orlando området møtte mange koselige damer. Kjøpte garn og KolAid lageret mitt tror jeg vi ikke snakker om, knis.... Det var 5 år siden sist vi var i Florida. Men dette var den første ferien litlå var med på, hun forstod ikke helt begrepet ferie, men blei i fyr og flamme når hu såg skiltene med Disney figurer på. Hu var også på stranda for første gang i sitt liv. Først Cocoa beach og så Clerewater beach.

Selvsagt måtte vi i Disney parkene, men det var for varmt og overbefolka til at det var gøy for oss vaksne. Litlå var jo i ekstase, eldstemann har jo vore her før, i tillegg til Euro Disney. Så hun viste jo hva det gikk i. Men det var 14 dager i varmen uten stress, deiligt!