onsdag 19. desember 2007

Kyllingene vokser




De vokser disse 2, så det ser ut som om de trives iallefall. Den mørke ser ut som Hovmesteren der han stupe av gårde! Er så komisk å se på, venter nesten på at han skal si; Same procedurrrre as last year........

Glede meg til å sjå de vokse opp. Satser på ny omgang med ruging til våren.

Sjalgarn klubben


Har meldt meg på sjalgarn klubben på http://www.strikkinnom.no/ Dette lekre garnet kom i posten til meg! Trur eg må kose litt med dette garnet før eg begynne å strikke nåke av det ;-)

Tilbehør til luene...

Denne halsen er strikket etter oppskrift i Vikingganr bladet i forrige innlegg.
http://kathleen-dakotadreams.blogspot.com/2007/12/freebie-friday-we-call-him-spidey.html
Her fant eg disse så da måtte det bli votter til lua. Kommer også til å bruke dette mønsteret til å strikke sokker av.

lørdag 15. desember 2007

Noen flere ørevarmere

Måtte teste ut Noro garnet, så da ble det pannebånd til meg selv!


http://pumpkinknits.blogspot.com/2007_10_01_archive.html fant eg denne. Min nevø på 4 er hjernevaska med/av kaptein Sabeltann, eller retter sagt SELVESTE Kaptein Sabeltann. Her på du passet ditt påskrevet dersom du ikke sie rett! Så tantå har altså tenkt å få han over på noe annet, Spiderman, om det er ett bedre alternativ skal være usagt ;-)

Litt garnshopping må til dann og vann.... Lageret minker alddri uasett, så det kan me ikke bry oss om.... Her er det allerede blitt en baggy lue til eldsedattera. Strikka i halvpatent etter mønster til Sandnesgarn i bilde over. Der er lua grå. Så får me se om den faller i smak!

Det er vel ingen tvil om hva familien min får til jul i år.... Luer til hele gjengen.

mandag 10. desember 2007

Luer, igjen...


Her er nummer 3 og 4 av http://magknits.com/Nov06/patterns/fakeisle.htm. Trur eg har fått dosen min av disse luene nå. Men eg fikk iallefall strikka litt i helga da. Var i Bergen på julebord, og tilbrakte helgen på hotell. Når vi kom him igjen var 2 av kyllingene døde, trist, men sånn er livet....
Nå trenger eg litt inspirasjon til nye ting å strikke, er gått litt tom. Så i kveld er det ingenting på mine strikkepinner. Utrolig men sant!!!!

fredag 7. desember 2007

Kyllinger


Nå er ruge tiden over, elendig resultat! INGEN maran kyllinger, 3 sussex og ein australorp.

Her er det første bilde av de søte små.

Epletre



Vi hadde ett gammelt eple tre vi måtte sage ned i sommer. En av snekkrene som har jobba på huset vårt driver med tre dreiing, så han fikk treet. I helga kom han med 7 slike bjeller som han hadde dreid av det gamle treet vårt. Eg blei skikklig rørt, tenkt så koselig å ha treet fortsatt selv om det er borte!

Luer

Denne lille foten har fått nye sokker. Så liten bare noen cm lang.........



Her går det unna med luer for tiden! Disse skal av gårde til mine 2 nevøer i Oslo.


Har også strikket en babyjakke i fra nøstebarn boken og ett par baby booties fra Dansk mohair til den lille jenta som ble førdt for tidlig. (se foten hennes litt lengre oppe) Vi var på besøk i går og avleverte pakke og såg det lille underverket. Himmel og hav at det går an å være så liten og så perfekt! Hu var nå 2200 gram, fikk meg til å tenke på hvor liten litlejenta mi må ha vore når hu var født, 1500 gr!